Compliment Makers Waarderingsbon

Weesp, 17 september 2019 – Met een unieke Compliment Makers Waarderingsbon bieden wij via een online webshop een brede keuze aan geschenken. Geschenken in de vorm van producten, giftcards, belevenissen en/of donaties aan goede doelen. De webshop kan worden uitgebreid met een op maat te maken startpagina met vele extra’s. Denk hierbij aan een kinderhoek, recepten, tips voor leuke uitjes, etc. De Compliment Makers Waarderingsbon kan gedurende het gehele jaar worden afgenomen. Verras je medewerkers, vrijwilligers of mantelzorgers hiermee op ieder moment wanneer je waardering wilt tonen.

Webshop

De webshop kan volledig voorzien worden van de kleuren, het logo en kerstboodschap van jouw bedrijf of instelling. Hierbij kan een geheel eigen assortiment samengesteld worden van A-merken, MVO artikelen en lokale producten.

Uitdeelmoment

Maak van het uitreiken van de inloggegevens van de kerstwebshop een feestje! Standaard inbegrepen zit een digitale uitnodiging in de vorm van een E-card. Dit is als het ware een E-mail die volledig is opgemaakt in uw huisstijl en met uw kerstboodschap. Bovendien bevat de E-card de inloggegevens van iedere individuele medewerker, vrijwilliger of mantelzorger. Maar je kan er ook voor kiezen om een voucher te combineren met een leuk geschenk. De voucher en/of het geschenk kan bovendien worden gepersonaliseerd.

Indien er medewerkers, vrijwilligers of mantelzorgers zijn die geen keuze maken, dan krijgen zij bijvoorbeeld een giftcard. De handling- en verzendkosten naar huisadressen of afleverlocaties zijn inbegrepen.

Interesse of offerte?

Heeft u interesse, of wilt u een offerte opvragen voor de Compliment Makers Waarderingsbon? Neem dan contact met ons op via info@complimentmakers.com, of bel naar +31(0)20-214 3391.

© Compliment Makers 2018