Weesp, 16 oktober 2018 – Adjiedj Bakas, trendwatcher des vaderlands, keek voor Promz in zijn glazen bol. Een interview verscheen in PromZ magazine nr.2 – 2018, waarin hij enkele tips geeft voor relatiegeschenken, waarmee jij jouw klant of collega echt blij gaat maken.

Relatiegeschenk Idee, blog met alleen de beste ideeën voor originele relatiegeschenken, plaatste een samenvatting van de tips van Bakas voor trendy relatiegeschenken 2019 op hun site.

Eén van de vijf trends is Vramilie-gevoelens. Deze trend heeft te maken met klantenbinding. Wees vriendelijk, open en authentiek. Zoals alleen je beste vriend, broer of zus dat kan zijn. Vramilie is een mix tussen familie en vrienden. Dat is de rol die succesvolle bedrijven zich ‘eigen’ zouden moeten maken, omdat mensen dat fijn vinden.

Is je collega ziek of overspannen thuis? Denk dan niet alleen aan de gevolgen voor je bezetting. Misschien kun je met een klein gebaar hem of haar een beter gevoel geven. Stuur een kaartje of een originele cadeaukaart voor ontbijt op bed. Heb jij jouw collega’s de laatste tijd wel genoeg erkend voor hun goede werk? Een klein compliment geschenkje doet wonderen. En die komt altijd goed aan weten wij bij Compliment Makers!

De andere trends die Bakas benoemt zijn ‘Outdoor & Welness’, ‘Robotica & Tech’, ‘Privacy protection’ en ‘Ambachtelijk, handgemaakt + lokaal’.

Wilt u inhaken op de Vramilie-gevoelens trend? Laat het ons weten! Wij komen graag met u in contact om met elkaar tot het perfecte compliment te komen voor uw klanten, collega’s, medewerkers, vrijwilligers, vrienden en/of mantelzorgers.

Because people need appreciation.

© Compliment Makers 2018