Weesp, 18 januari 2019 – Begin november 2018 klopte Spruit Transmissies bij Compliment Makers aan met de vraag of Compliment Makers kon helpen met het eindejaarsgeschenk voor alle 32 medewerkers.

Spruit Transmissies B.V., gevestigd in Alkmaar, is actief als importeur in de markt voor open aandrijftechniek. Door middel van grote voorraden, flexibiliteit en specialistische kennis zijn zij ruim 35 jaar succesvol in die markt. Zij distribueren kettingen, riemen, koppelingen en lagers. Hierbij vertegenwoordigen zij toonaangevende internationale producenten.

Na goed overleg werd besloten om een mooie en goed gevulde Compliment Box te ontwikkelen. In dit geval werd de standaard Compliment Box van Compliment Makers aangepast naar de nieuwe huisstijl van Spruit Transmissies en werden er met zorg een aantal mooie producten geselecteerd die in de boxen kwamen. Naast een overheerlijke kerstreep van Tony’s Chocolonely waren er een drietal tubes geselecteerd met hierin Original Olive Oil, Four Peppers en Pink Salt Himalaya welke verpakt waren in een handig rekje voor in de keuken. Dat Spruit Transmissies haar medewerkers enorm waardeert bleek mede uit de keuze voor de ‘Jij bent Goud Waard’ douchegel en handdoek.

In de week voor de kerstvakantie werden de boxen door Sem Spruit en Jolanda de la Fosse met volle tevredenheid in ontvangst genomen, zodat het eindejaarsgeschenk als blijk van waardering overhandigd kon worden aan alle medewerkers van Spruit Transmissies.

© Compliment Makers 2018