Geef de zomer cadeau!

Weesp, 27 mei 2019 – De zomer staat voor de deur, dus dat wordt weer genieten geblazen! In deze heerlijke zomermaanden trekken collega’s, medewerkers, klanten en vrijwilligers er weer massaal op uit om zon, zee, strand en de vrijheid op te zoeken. Even lekker opladen, genieten van muziek en … relaxen! Laat ze met een goed gevoel de zomer in gaan en laat zien dat ze het verdienen en dat je om ze geeft. Geef ze een leuke attentie met een (ver)pakkende boodschap, zomergroet of een leuk vakantiekaartje. Feel the summer, give the summer.

Compliment Makers helpt jou natuurlijk graag om deze zomerse attentie te verzorgen en bezorgen. Wij regelen een stoer, hip, vrolijk of gewoon lekker zomers Compliment Box(je) met een kaartje erbij!

Dit wordt een zomer om in te lijsten.

Wil je een andere leuke, opvallende, gekleurde of juist makkelijk te versturen verpakking? Of wil je dat we alleen dat leuke presentje regelen? Dan laten we de verpakking toch gewoon weg!

Wil jij ook een zomerse waardering overbrengen op een onderscheidende manier? Compliment Makers zorgt voor een juiste (ver)pakkende boodschap, zodat jij als bedrijf op originele wijze die blijk van waardering kan tonen. Wij als Compliment Makers zorgen ervoor dat de boodschap om een waardering te geven past bij een bedrijf, bij de persoon of de gelegenheid. We luisteren, we kijken en we denken graag met je mee. Wij weten als geen ander dat mensen het waarderen als je om ze geeft!

Bel, mail of kom langs en ontmoet een van onze Compliment Makers, gegarandeerd dat er een gewaardeerd idee uit voort komt. Maak dan nu een afspraak met een van onze Compliment Makers, te bereiken op nummer 020 214 3391 of via info@complimentmakers.com.

© Compliment Makers 2018