Waarderingsideeën Dag van de Mantelzorg

In Nederland zijn ruim 4 miljoen mantelzorgers actief. Uit liefde of door een sterke band met hun hulpbehoevende naasten, een chronisch zieke of gehandicapte nemen zij de zorgen op zich. Ze zijn goud waard, en verdienen dus echt een compliment. Een prachtig moment om de mantelzorgers een hart onder de riem te steken en te waarderen voor wat ze allemaal doen is de Dag van de Mantelzorg op 10 november.

Ter inspiratie hebben we hieronder een viertal waarderingsideeën op een rijtje gezet.

Compliment Sox

Prachtige Compliment Sox volledig gemaakt naar jouw wensen op het gebied van design. Het doosje waarin de sokken verpakt zijn kan ook volledig naar wens worden vormgegeven. En wil je dat de sokken thuis bezorgd worden bij alle mantelzorgers? Wij verzorgen dat voor jullie!

Geschenktasje

Een leuk geschenktasje in een gewenste kleur. Dit geschenktasje kunnen wij vullen met allerlei mooie spullen. Denk bijvoorbeeld aan showergel of bodylotion voor onder de douche. We kunnen er ook nog een kaartje bij maken met hierop een welgemeende waarderingsspreuk.

Tulpenblik

Een tulpenblik als blijk van waardering. Een fleurige spaarpot met eigen design van de wikkel. In het tulpenblik zitten 10 fleurige tulpenbollen. Een prachtige manier om mantelzorgers in het zonnetje te zetten, want bloemen houden van mensen…

Compliment Makers Waarderingsbon

Met een unieke Compliment Makers Waarderingsbon bieden wij via een online webshop een brede keuze aan geschenken. Geschenken in de vorm van producten, giftcards, belevenissen en/of donaties aan goede doelen. Deze waarderingsbon kan gedurende het gehele jaar worden afgenomen. Verras je mantelzorgers hiermee op de Dag van de Mantelzorg of ieder ander moment wanneer je waardering wilt tonen.

Interesse of offerte?

Uiteraard zijn er nog veel meer waarderingsideeën. Deze bespreken we dan ook graag met je. Heb je interesse, of wil je een offerte opvragen om mantelzorgers te waarderen op de Dag van de Mantelzorg? Neem dan contact met ons op via info@complimentmakers.com, of bel naar +31(0)20-214 3391.

© Compliment Makers 2018